Det ryktas...

...om nyförvärv. Daniel Vinlöf kan vara tillbaka för ytterligare en sejour i Borodressen ganska snart.

I Vimmerby såg det riktigt bra ut. Det är märkligt att det kan skilja så mycket från match till match. Om Boro nu börjar spela bortaspel även hemma, så kan man hoppas på seger mot Linköping imorgon.

Tyvärr vann formstarka Dalen i fredags hemma med 4-2 mot Nittorp. Det gör att de nu bara är en poäng bakom Boro. Imorgon möter de Lidköping, som senast fick stryk med 20-1 mot Nässjö. Vinner Dalen, men inte Boro, passerar Dalen Boro i tabellen. De har då även goda chanser att passera Vimmerby och ta sig upp på playoff-plats. Vimmerby åker nämligen till Nittorp imorgon. Viktigt att Boro vinner alltså. På onsdag väntar sen bortamatch mot Skara. Skara har inte förlorat på hemmaplan sen den fjärde omgången...

// OM

Prekär situation

Dags att ta tag i bloggandet igen efter ett förlängt jullov. Kul att se att ni läsare har hållit diskussionerna igång ändå!

Boro var spellediga ikväll då det vankas derby på fredag. I söndags passerades ju Boro i tabellen av Finspång som tog säsongens tredje raka seger över Boro. Det är så klart alldeles för dåligt att förlora samtliga tre matcher mot det lag som för tillfället ser ut att bli den största konkurrenten om den fjärde play off-platsen. För det är den Boro får rikta in sig på att knipa.

Finspång såg till att göra fredagens derby än viktigare - för både Nässjö och Boro - när man ikväll hemmabesegrade Nittorp med 7-5. Starkt! Avståndet upp till vedhuggargänget är nu tre poäng för Boro och fyra för NHC. Känns lite som ett avgörande skede nu.

Under juluppehållet letades febrilt efter förstärkningar till truppen. Förutom Brynäs-killen Alexander Agelöf gjordes försök att få tillbaka Klouman från Mjölby, försök att få "Kakan" på lån från Troja och flertalet klubbar högre upp i systemen ska ha kontaktats för att se vad de hade att tillgå. Än så länge verkar det inte ha givit något resultat, men som säsongen sett ut hittills vore det inte fel med en tongivande forward till.

Powerplayspelet har inte varit till belåtenhet på sistone och enligt ryktet ska en ny formation få chansen mot Nässjö; Hjorthed, "Pallie" och Löf. Tja, varför inte?

Till sist lite positiva nyheter från Mjölby. Thomas är nu gipsfri och rehabtränar. Mjölby har en klar ledning i sin fortsättningsserie, så kanske hinner herr Josefsson spela några matcher till den här säsongen.

Lev väl!

// OM

RSS 2.0