60:00

Som ni säkert redan förstått så är denna blogg numera nedlagd. Att jag nu ändå skriver i den ska inte ses som dess återuppståndelse, utan som dess sista dödsryckning. Det här är ett inlägg som borde skrivits redan i våras, men efter det snöpliga slutet på förra säsongen tappade jag lusten. Hur som helst blir det nu inte mer Borobloggande från OM.

Jag vill härmed passa på att tacka alla som läst och lämnat kommentarer i denna blogg. Det har varit roligt att som supporter ge sin syn på hockeyn i och omkring Boro Vetlanda HC. Samtidigt vill jag också be om ursäkt om någon eventuellt tagit illa upp av vad jag skrivit. Det har aldrig varit min avsikt.

Jag lägger ner, men någon annan får gärna ta vid. Det är ju fritt fram för vem som helst att starta en blogg. Vem skulle inte vilja läsa till exempel "Öhmans Boroblogg"? Jag lovar att kommentera! Om någon känner sig manad, så gör som jag gjorde i början; länka till bloggen på en massa olika lags forum, i gästbocker, andra bloggar osv. Då kommer läsarna.

Tack för mig och lycka till, Boro, på vägen mot ettan!

// OM

RSS 2.0