Dagen efter 2

Idag minns vi tillbaka lite. Inte till igår, utan till för två år sedan. Play off 1. Skara stod för motståndet. Boro började hemma och vann första matchen med - just det - 3-2. Returen i Skara vanns sedan av hemmalaget med 6-3. Dagen efter vann Boro med 4-3. Idag är det dags att fullborda den reprisen!

Jag var inte på plats i Grästorp igår, men rapporter nådde mig om att fyra Grästorp-"supportrar" gett sig in i Boroklacken för att slåss vid 3-2-målet. Nog för att vissa Borosupportrar kan uppfattas som provocerande på läktaren, men tar man till våld då har man förlorat läktarkampen för längesen. Ytterst genant för Grästorp som förening att inte kunna garantera bortasupportrarnas säkerhet.

Fem av sex förkvalsserielag är redan klara. Halmstad och Hanhals väntar för Grästorp eller Boro. Halmstad vann sina två matcher mot Vimmerby med sammanlagt 17-2. Pinsamt för Vimmerby. Halmstad känns rätt givna till kvalserien, därför kommer nyckelmatchen i den förkvalsserien bli den mellan Hanhals och Boro eller Grästorp. Den andra förkvalsserien med Mörrum, Nittorp och Jonstorp känns mer öppen.

Play off 1 till allsvenskt kval har också kommit igång. I söder möts två bekanta lag; Karlskrona och Mjöjby. Första matchen nere i Karlskrona slutade igår med hemmavinst 7-3 inför 3000 pers på läktaren, men Mjölby var så nära som 4-3 en bit in i tredje. Noterbart är att Thomas Josefsson gjort comeback efter skadan och fanns med på isen. Retur på måndag som enligt Mjölbys hemsida sänds live på http://www.lgsports.se/ till en kostnad av 59 kronor. Någon som har någon erfarenhet av deras livesändningar?

// OM

Kommentarer
Postat av: inte klokt

Är det sant att klacken gick in för att bråka....inte klokt i sådana fall...ytterst pinsamt för Grästorp att ha en sådan publik, har läst lite om deras kommentarer efter matchen i onsdags och jag kan ju säga att jag blir inte speciellt förvånad över beteendet...undrar vad de säger efter Boro:s seger i kväll då??? Hahaha

2009-02-22 @ 19:39:52
Postat av: Anonym

Två svåra motståndare. Halmstad är nog det bästa laget som varit i Boro-hallen i vinter.Men Boro är bra i kvalspel. Starkt gjort med en så tunn trupp.

2009-02-22 @ 19:47:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0