HC Dalen Bloggen

Jag tycker att Dalens #10 börjar balla ur i sin blogg. Har han fått hybris? Han skriver som om han känner till varenda spelare i hela division 2 södra, men hans koll är faktiskt ganska begränsad. Det framgår tydligt när han exempelvis beskriver Erik Albinsson som "Boros nya back", Christian Skoog som "en av de där urinvånarna" eller Myles Palliser som "den sämsta värvningen som gjorts i serien i vinter". 

Sen tycker han även att "Mörrum ser ruskigt starka ut" och det kan han säga "utan ens ha sett Mörrum i år". Det är inte dåligt! Lägg därtill en besatthet av domarkåren som inte kan beskrivas som annat än lite desperat. I inlägg efter inlägg hoppas de som han kallar "domarjävlar" på. Rätt pinsamt. Ägna lite mer energi åt det egna spelet istället, Rosell. Domarna kommer du ändå aldrig kunna påverka, allra minst genom att håna dem i din blogg.

En annan grej som Dalens #10 heller aldrig kommer uppnå är att som spelare få representera Karlskrona HK. Han verkar dock tro att ständigt fjäskande för nämnda förening ska öka hans chanser.

Här är förövrigt senaste nytt från HC Dalen Bloggen: "Ryktas förresten om att Boros ekonomi har gått åt helvete..." Det var det här med att ha koll, ja.

Till sist så verkar inte #10 vara någon större förespråkare för det fria ordet. Alla kommentarer på hans blogg måste först godkännas av honom, innan de publiceras. Det är ganska uppenbart att han bara väljer att publicera de kommentarerna som passar. Har själv försökt kommentera ett antal gånger utan att en enda gång få min kommentar godkänd.

Skärpning, #10!

// OM

Kommentarer
Postat av: Anonym

Sett till hur mkt Palliser har kostat lär han väl vara en av de sämsta värvningarna i serien den här säsongen.

2009-02-26 @ 16:13:36
Postat av: Anonym

Hur många poäng har Palliser gjort efter Jul.Rätt många och en hel del matchavgörande mål. Ligger på fjärde plats i Boros poängliga.Samtliga av de canadensare som Boro har värvat är som bäst efter Jul och i kvalspel.Palliser har för övrigt inte kostat föreningen många kronor. Hur kommer det sig?



Kolla lite fakta först och skriv sen.

2009-02-26 @ 16:27:22
Postat av: Anonym

Seriens sämata värvning och en kvalpats inte illa.

2009-02-26 @ 16:33:12
Postat av: Hej vad de va livat

Oh vad positivt det är. Nu är det kvalserie och Hanhals som gäller, tycker de som kommit till boro och laget som stannat skött sig alldeles utmärkt.

Ska bli oerhört skoj att se lagen spela imorgonkväll.

Och naturligtvis inför låt mig gissa, 1074 personer.

Hanhals är ett bra lag och vi som sett uppgången på sistone för boro vet vad de kan, så jag hoppas verkligen att det blir en bra match och vem som vinner det vet vi efter matchen.

Rave on

2009-02-26 @ 16:55:23
Postat av: Boro

I morgon kväll gäller det!!

Vi på läktaren måste göra vårt bästa för att hjälpa grabbarna på isen!!

Och till Rosell vill jag bara säga: Du är kass!!!



Mål förtjänar man inte dom gör man!!

2009-02-26 @ 17:05:36
Postat av: DO

OM... jag håller med dig

2009-02-26 @ 17:42:36
Postat av: Henrik

Mörrum ser/är faktiskt starka just nu!!

Jag ser varje match jämt--så jag vet!! Hoppas det håller!!

2009-02-27 @ 01:49:37
Postat av: ta dig i dalen

Ha ha vilken tomte han är den där Rossel, kan det möjligen vara en släng av avundsjuka för att inte Dalen gick till play-off ?.Snacka om att göra bort sig..= )

2009-02-27 @ 07:52:55
Postat av: HC Dalen...

Mr Rosell är som Cancer...



Pinsam herre som ljuger värre än grabbarna på ljugar bänken vid ICA i Norrahammar....



Tänk att killarna röstade bort han som Kapten i Höstas... man trodde väl kanske att killen då skulle få sig en tankeställare och kanske förändras lite men samma pinsamma jargong har fortsatt...



Hc dalen bloggen är något som vi i Dalen absolut inte står bakom...



Lycka till i kvalet...

2009-02-27 @ 08:59:53
URL: http://www.hcdalen.se
Postat av: Hej vad de va livat

Ja, vad ska man säga om HC Dalen Bloggen, Att klubben inte står bakom den är ju helt klart.

Är det så att missnöje över att man redan slutat spela visas på detta sätt, eller är det ett sätt att få upp arvodet på sina egna mediokra insatser.

Att gå ut och sprida rykten om att en annan förenings ekonomi falerat är "tattigt". Lös medlemskap och gå på årsmötet kan ju va ett tips.

Att spekulera i vad spelare har i lön är ju också löjligt. Såg ett reportage härom veckan där Phil Esposito ombads kommentera hedbergs och nilssons löner när de kom till Rangers, Hans svar var rakt på: "It´s between them and the club", It is not my business.

Skön inställning som borde följas av många.

Och så till lagen som möts ikväll: Lycka till

2009-02-27 @ 09:29:30
Postat av: Vän till Tarenius

Jag kan lova alla att den lönen som näms att tarenius har haft inte stämmer! Om han inte spelar helt gratis så har han inte mycket till ersättning om jag känner honom rätt!! Lycka till ikväll boys!"!! Forza Boro!!!!

2009-02-27 @ 12:59:44
Postat av: Anonym

Postat av: vaktmästarna i smedjehov

Heja Boro!

Har alltid varit ett trevligt gäng med gott bemötande från spelare och ledare.

Men det finns inget ICA i Norrahammar bara KONSUM.

Lycka till i kvalet & hoppas vi slipper se er i höst!(ha,ha,ha)Annars är ni välkomna!

2009-03-01 @ 14:41:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0