Spekulationer

Munkfors tog chansen och slog ikväll Boro med 5-3. Boros insats är inte hundraprocentig och mot lag från division 1 straffar det sig. Förlusten innebär att fortsättningen är mycket oviss.

Boro behåller sin andraplats tack vare bättre målskillnad än Munkfors, men redan på onsdag kan Munkfors passera. Boro är då spellediga samtidigt som Munkfors tar emot Arvika. Lite hjälp från Arvika i den den matchen skulle vara väldigt skönt. Troligt är väl dock att Munkfors vinner och skaffar sig ett trepoängsförsprång gentemot Boro inför fredagens omgång.

På fredag åker Boro till Arvika, medan Munkfors beger sig till Grums. Förutsättningarna i den här omgången är att Boro inte får ha mer än tre poäng upp till andraplatsen efter att slutsignalerna gått på fredag, om de ska ha en vettig chans att nå ettan. Varför? Jo, för i den näst sista omgången är det Munkfors som vilar, samtidigt som Boro tar emot Sunne. Ingen lätt match, men här måste ett eventuellt Munkfors-försprång tas in.

I sista omgången möts nämligen Sunne och Munkfors, samt Grums och Boro. Räkna med att Sunne (som vid det här laget redan lär vara klara för fortsatt spel i division 1) mycket hellre tar med sig derbykollegan Munkfors än Boro till ettan. Tydlig läggmatchvarning alltså. Vi minns alla Göteborgs IK:s pinsamma 1-11-förlust mot Ulricehamn (som man i första mötet i serien slagit med 7-0) i kvalseriens sista omgång för två år sedan...

Därför: att ha minst ett poängs försprång gentemot Munkfors, eller åtminstone en betydligt bättre målskillnad, inför sista omgången lär krävas. Annars kan vi nog glömma division 1-spel den här gången också.

Vi hoppas att Boro gör sitt och att Grums och/eller Arvika kan ta poäng av Munkfors!

// OM

Kommentarer
Postat av: Anonym

Konstigt att man ändrar i femmorna på ett vinnande lag! Löf och Myles har ju inte fungerat bra ihop när de har spelat ihop tidigare under säsongen!

2009-03-23 @ 16:42:56
Postat av: c.

Om Boro går upp får ni komma till Lindlöven och då byter jag självklart till Borosidan =D

2009-03-23 @ 19:09:21
URL: http://lineen.blogg.se/
Postat av: Anonym

Håller med om att det är lite märkligt att ändra i femmorna i nuläget. De inspelade femmorna har fungerat bra, vilket är mer än man kan säga om konstellationerna som fanns på isen igår. Ändra tillbaks till det gamla konceptet!



// OM

2009-03-23 @ 19:39:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0